Περισσότεροι από 30 Παλαιστίνιοι έχουν κατασκηνώσει έξω από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Ακόμη και με τα μωρά τους στην αγκαλιά, οι πρόσφυγες, όπως αποκαλύπτουν στο newsbeast.gr, ζητάνε πολιτικό άσυλο. Διεκδικούν καλύτερη αντιμετώπιση και απαιτούν ανθρώπινα δικαιώματα.

Παραδέχονται μάλιστα ότι βρίσκονται με τις σκηνές τους στην οδό Ταϋγέτου για περισσότερες από 30 ημέρες αλλά μέχρι σήμερα κανένας δεν τους έχει επισκεφθεί για να συνομιλήσει μαζί τους, να συζητήσει τα προβλήματά τους και να δουν από κοινού αν μπορεί να βρεθεί λύση.

Κάποιοι από αυτούς πραγματοποιούν απεργία πείνας. Άλλοι πάλι, σιτίζονται, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, με φαγητό που υπάρχει σε πολύ μικρά πλαστικά πιάτα.

Για να ζεσταθούν μάλιστα από το κρύο, ανάβουν φωτιά. Βάζουν ξύλα σε κουβάδες και τα καίνε για να προστατευτούν για λίγο από την παγωνιά.

Τα βράδια κοιμούνται στις σκηνές τους. Ακόμη και έξι άτομα στοιβάζονται μέσα σε μικρές σκηνές για να ζεσταθούν. Μαγειρεύουν εκεί. Έχουν φέρει κατσαρόλες και πιάτα για να τρώνε, όσοι φυσικά δεν πραγματοποιούν απεργία πείνας. Και αφοδεύουν όπου βρουν με αποτέλεσμα να επικρατεί έντονη δυσοσμία στους χώρους όπου έχουν κατασκηνώσει.

Δείτε φωτογραφίες:

Περιπολικό της Αστυνομίας βρίσκεται στην οδό Ταϋγέτου για να προσέχει τους Παλαιστίνιους προς αποφυγήν επεισοδίων

Μέσα στην μικρή σκηνή βρίσκονται ρούχα των Παλαιστινίων και ότι μπορείτε να φανταστείτε

Οι Παλαιστίνιοι έχουν στήσει τις σκηνές τους κατά μήκος της οδού Ταϋγέτου

Αυτή την εικόνα αντικρίζουν οδηγοί και πεζοί που περνούν από τη λεωφόρο Κηφισίας