Στη συκοφάντηση των ανδρών που τους ζητούν χρήματα και εκείνοι δεν τους δίνουν προχωρούν ανήλικοι επαίτες, που τη «στήνουν» συνήθως σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην Πάτρα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε άνδρας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», τα παιδιά καθοδηγούνται από τους γονείς τους. «Βγήκα από το super market στην περιοχή της Περιβόλας και κατευθυνόμουν προς το αυτοκίνητό μου. Με πλησίασαν κάποια πιτσιρίκια Ρομά και ένα εξ αυτών μου ζήτησε 50 λεπτά. Του είπα ότι κρατώ τις σακούλες και δεν μπορώ, εκείνο επέμενε άλλες δύο φορές, και όταν αρνήθηκα και την τρίτη φορά, έγινε της κακομοίρας. Άρχισε να φωνάζει μες στο πάρκινγκ δείχνοντάς με και έλεγε δυνατά πως “αυτός ο άνδρας πηγαίνει με μικρά κορίτσια“. Δεν πίστευα στ’ αυτιά μου. Προσπάθησα να το συνετίσω, ήδη με κοίταζαν πάρα πολλοί από τους πελάτες και εκείνο συνέχιζε να φωνάζει. Κάποιοι μπορεί να πίστεψαν πως είχα ασελγήσει σε κάποιο ανήλικο κορίτσι ρομά και το αγοράκι… καλούσε σε βοήθεια και με “έδειχνε” ως ανώμαλο παιδεραστή» είπε.

«Άρον άρον μπήκα στο αυτοκίνητό μου και εξαφανίστηκα καταντροπιασμένος. Δεν αποκλείεται κάποιος να κράτησε και την πινακίδα του αυτοκινήτου μου περνώντας με για παιδεραστή» λέει ο Κωνσταντίνος Γ.