Έναν εφιάλτη έζησε το βράδυ της Κυριακής μιας 26χρονη μητέρα στον Βόλο, την οποία ο 36χρονος σύντροφός της κυνηγούσε με κατσαβίδι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους. Ο 36χρονος, σύμφωνα με το gegonota.news, απείλησε να τη σκοτώσει με το κατσαβίδι, λέγοντάς της ότι «θα πάθει ό, τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις».

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του τοπικού σάιτ, ο 36χρονος χτύπησε τη γυναίκα στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει η 26χρονη τραυματίστηκε και στο πόδι. Ωστόσο, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία που συνέλαβε άμεσα τον δράστη.

Χθες, ο 36χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Ωστόσο, αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι σήμερα που θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον των δικαστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 36χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συζούν στο ίδιο σπίτι. Ωστόσο, αυτή τη φορά τρόμαξε τόσο για τη ζωή της, όσο για το ανήλικο παιδί του, γι’ αυτό και αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.