Συνολική ποινή κάθειρξης 33 ετών, από τα οποία τα 25 είναι εκτιτέα, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο εκπαιδευτικό που κρίθηκε ένοχος για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων μαθητών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πέρσι τον Ιούλιο σε κωμόπολη των Σερρών, όπου ο κατηγορούμενος ήταν υποδιευθυντής σε δημοτικό σχολείο. Καταδικάστηκε για έξι περιπτώσεις ασέλγειας, από τις οποίες οι τέσσερις ήταν σε βαθμό κακουργήματος. Τα θύματά του ήταν αγοράκια, ηλικίας 10 έως 12 ετών, που φοιτούσαν στο σχολείο όπου δίδασκε. Το δικαστήριο ομόφωνα αποφάσισε να μην του χορηγηθεί κανένα ελαφρυντικό, παρότι η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να αναγνωριστεί ο πρότερος έντιμος βίος.

Απολογούμενος, αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, κάνοντας λόγο για σπίλωση του ονόματός του. «Ούτε θώπευσα, ούτε άγγιξα μαθητή μου» είπε, ενώ αναφερόμενος σε στιχομυθία που φέρεται ότι είχε με αγοράκι μέσω δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και που σύμφωνα με το κατηγορητήριο περιελάμβανε άσεμνο περιεχόμενο, ο 48χρονος απολογήθηκε ότι ο διάλογος αυτός ήταν στο πλαίσιο της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης του παιδιού.

Μετά την ετυμηγορία τού δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος επέστρεψε στις φυλακές.