Ενώπιον του εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών οδηγήθηκαν το απόγευμα οι δύο καταζητούμενοι ληστές που διέμεναν στο διώροφο σπίτι στη Χρυσή Ακτή Νέας Αγχιάλου Βόλου, όπου έγινε χθες η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ για τη σύλληψή τους.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις ληστές, εκ των οποίων ο ένας αυτοκτόνησε όταν αντελήφθη τους αστυνομικούς, εντοπίστηκαν μετά από πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής, που ενεπλάκη στην υπόθεση μετά από πληροφορίες ότι πιθανόν σε δύο σοβαρές ένοπλες ληστείες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Θεσσαλίας πιθανόν εμπλέκεται ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Ένας εκ των συλληφθέντων είναι ο 37χρονος Γρηγόρης Τσιρώνης, που καταζητείτο ως ένας εκ των «ληστών με τα μαύρα» και είναι επικηρυγμένος από το 2009 με 600.000 ευρώ, μαζί με τους αδελφούς Μάριο και Σίμο Σεϊσίδη, για σοβαρές ληστείες που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, νεκρός είναι ο Σπύρος Δραβίλας, 34 ετών, ενώ ο δεύτερος από τους συλληφθέντες είναι ο Σπύρος Χριστοδούλου, 44 ετών.


Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος