Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της καταγγελίας μιας 16χρονης κοπέλας για σεξουαλική παρενόχληση από παίκτη ριάλιτι. Σύμφωνα με το larissanet.gr, η ποινική δίωξη ασκήθηκε χθες Πέμπτη (20/1) και αφορά δύο αδικήματα, αυτό της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας.

Όπως κατήγγειλε η 16χρονη, ο άνδρας φέρεται να την άρπαξε από την κουκούλα, ενώ εκείνη ήταν σε κεντρική πλατεία χωριού και «άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων» όπως είπε.

Το συμβάν έγινε, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, αργά το βράδυ της 2ας Δεκεμβρίου 2021 ενώ την επόμενη ημέρα η 16χρονη προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα συνοδεία των γονιών της όπου και υποβλήθηκε μήνυση κατά του 27χρονου.

Τι αναφέρει η δικηγόρος της κοπέλας

Η Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της ανήλικης, σε δήλωσή της το πρωί της Παρασκευής στο larissanet.gr αφού επιβεβαίωσε την άσκηση ποινικής δίωξης επισήμανε ότι «η ανήλικη παθούσα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη πλέον στις δικαστικές Αρχές καθότι η ίδια λίγες μόλις ώρες από την τέλεση της αξιόποινης πράξης για την οποία και ασκήθηκε η σχετική ποινική δίωξη προσέφυγε στις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να καταγγείλει το συμβάν της προηγούμενης ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο δήλωσε με τρόπο ρητό και απερίφραστο την εμπιστοσύνης της τόσο στις αστυνομικές, όσο και στις δικαστικές αρχές».

Την ίδια στιγμή η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον παίκτη του ριάλιτι, μιλώντας σήμερα στο Mega, χαρακτήρισε το περιστατικό «απορίας άξιο» και διαμήνυσε πως ο πελάτης της αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την ίδια, ο εντολέας της μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια κλήση.