Την ώρα που η ανάκριση για την υπόθεση της 4χρονης Άννυ είναι σε πλήρη εξέλιξη οι γονείς της οδηγούνται στο Αυτόφωρο κατηγορούμενοι για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Το ζευγάρι είχε συλληφθεί και οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης , λίγες ημέρες πριν την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος και ενώ υποστήριζε ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χαπιών.

Ο 27χρονος Σάββας, μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κέρκυρας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ η 25χρονη μητέρα της Άννυ από τις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Το ενδιαφέρον, όμως, όπως είναι φυσικό στρέφεται στην κύρια ανάκριση για το σοκαριστικό έγκλημα και στις προσπάθειες των ανακριτικών αρχών να φωτίσουν όλες τις σκοτεινές πτυχές της τραγωδίας. Αυτός είναι και ο λόγος που από το γραφείο της 10ης τακτικής ανακρίτριας περνούν όλα τα πρόσωπα που γνώριζαν το ζευγάρι αλλά και την μικρή Άννυ. Συγγενείς, φίλοι, πρώην σύντροφοι καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τις ημέρες που προηγήθηκαν αλλά και εκείνες που ακολούθησαν του εγκλήματος.

Ο 27χρονος Σάββας εξακολουθεί να επιμένει πως δεν σκότωσε τη μικρή και επιχειρεί να βάλει στο κάδρο των ευθυνών τον Βούλγαρο φίλο του Νικολαί ή Νίκι υπονοώντας πως εκείνος γνωρίζει τι απέγινε η Άννυ.

Το ίδιο σενάριο φαίνεται να ενισχύει και η 25χρονη σύντροφό του και μητέρα της Άννυ η οποία, μέσω του συνηγόρου της, ζήτησε να έρθει από την Βουλγαρία ο Νίκι προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης. Μάλιστα, ο συνήγορος της αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να ζητήσει κατ αντιπαράσταση εξέταση του Νίκι με τον Σάββα ο οποίος φέρεται να λέει πως ο φίλος του , του ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει το μυστικό…

Από την πλευρά του ο Νίκι, ο οποίος με την μαρτυρία του φέρεται να βοήθησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ισχυρίζεται πως έχει πει όλα όσα γνώριζε στην αστυνομία.

Η 10η τακτική ανακρίτρια, ωστόσο, είναι εκείνη η οποία θα αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα που θα την βοηθήσει στην έρευνα της.