«Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω απ’ όσα ξέρει και η Αστυνομία. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι όταν δολοφονήθηκε η Άννυ» αυτό ισχυρίστηκε από την Βουλγαρία όπου βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νικολάι Νίκι ο «μάρτυρας κλειδί» στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 4χρονης Άννυ!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha» ο Νίκι είπε αναφερόμενος στον Βούλγαρο πατέρα της μικρής πως: «Αυτός μου είπε τα όσα έγιναν. Εγώ δεν ξέρω τίποτα περισσότερα από αυτά που ήδη μου έχει πει εκείνος. Θέλω να βοηθήσω την αστυνομία αλλά δεν ξέρω τίποτα περισσότερο απ’ όσα μου έχει πει ο πατέρας».

Σε ότι αφορά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Νίκι αναφέρει πως: «Αυτοί που μιλούν για εμένα και λένε πως έχω σχέση με ότι έγινε θέλουν να μου κάνουν κακό. Εγώ δεν ξέρω τίποτα από αυτά που λέει η μητέρα του παιδιού. Ούτε ότι ξέρω κάτι, ούτε πήρα 5000 ευρώ για το παιδί. Λέει ψέματα και θέλει το κακό μου».

Παράλληλα, αναφορικά με τη σχέση που είχε με την 4χρονη Άννυ ο Νικολάι Νίκι τόνισε πως: «εγώ το αγαπούσα πολύ το κοριτσάκι. Κάθε ημέρα το έπαιρνα και πηγαίναμε μαζί στις κούνιες και παίζαμε».

Τέλος για το αν θα γυρίσει στην Ελλάδα σημείωσε: «Και βέβαια θα γυρίσω. Θα έρθω αλλά όλα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τον νόμο. Να γίνουν όλα νόμιμα και τότε θα γυρίσω για να κερδίσει η αλήθεια».