Ρόλο-κλειδί φαίνεται πως έχει στην υπόθεση με τη δολοφονία της Άννυ, ο φίλος του πατέρα από τη Βουλγαρία.

Ο «Νίκι» ή Νικολάι, πως είναι γνωστός ο άντρας, τόνισε πως «ό,τι πρέπει να ξέρει η αστυνομία, το ξέρει. Όχι από τώρα, όχι από χθες, από όταν έπρεπε να ξέρει».

Ο άντρας, μιλώντας στο δελτίο του Alpha, φρόντισε να τονίσει επανειλημμένως πως όσα γνωρίζει η αστυνομία τα έμαθε από τον ίδιο. «Η αστυνομία τα ξέρει όλα από μένα, όχι από άλλους», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν κατάλαβα ότι αυτός σκότωσε το παιδί. Εγώ δεν είδα τίποτα, εγώ λέω μόνο αυτό που μου είπε ο μ…ας. Μου είπε όλη την ιστορία, όμως δεν μου είπε ποτέ “εγώ το σκότωσα το παιδί”. Εγώ πίστευα ότι το παιδί ήταν στη μάνα του Σάββα», λέει ο ίδιος.

«Πήγα μόνος μου στην αστυνομία και ήθελα να βοηθήσω», επαναλαμβάνει και περιγράφει πώς ο ίδιος φρόντιζε την Άννυ: «Εγώ το έβλεπα το παιδί. Ο πατέρα έπαιρνε ναρκωτικά και κοιμόταν. Εγώ έφτιαχνα φαΐ για το παιδί. Εγώ δεν είμαι κακός άνθρωπος».

Ο «Νίκι» τόνισε πως πήγε μόνος του στη βουλγαρική αστυνομία. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά γιατί δεν πήγε στην ελληνική αστυνομία, απαντά: «Γιατί φοβήθηκα πάρα πολύ και δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν τι έγινε».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τη μητέρα της Άννυ, ο Νικολάι «ζητούσε 5.000 ευρώ» από τον πατέρα για να μην της πει την αλήθεια.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο «Νίκι»…