Χωρίς να κυλήσει ούτε ένα δάκρυ από τα μάτια του, ο πατέρας, ο 27χρονος «Σάββας» (Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ), περιέγραψε τη Τρίτη με κάθε λεπτομέρεια στον ανακριτή το πώς τεμάχισε και «εξαφάνισε», ουσιαστικά, την κόρη του, τη μικρή Άννυ.

Στην αστυνομία κατέθεσε και ένας φίλος του κατηγορούμενου ο οποίος υποστήριξε ότι διατηρούσε σχέση με τον Σάββα μέχρι το 2010, ενώ νωρίτερα ο πατέρας της μικρής Άννυ είχε σχέση με μια τραβεστί.

«Με το Σάββα γνωριστήκαμε το 2007. Αυτός τότε ήταν ζευγάρι με μια τραβεστί, τη Ρόζα. Επειδή έκανα παρέα με τη Ρόζα γνώρισα και το Σάββα» είπε ο φίλος του Σάββα στους αστυνομικούς.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι «το 2008 γύναμε ζευγάρι με το Σάββα και μέναμε σε ξενοδοχεία. Ήμασταν ζευγάρι μέχρι το 2010».

Ο 27χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Κέρκυρας , περιέγραψε στην απολογία του με απόλυτη ψυχραιμία και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες δεν είναι δυνατό να δημοσιευθούν, τον τρόπο με τον οποίο την τεμάχισε. Όπως είπε, χρειάστηκε δυο ημέρες για να εξαφανίσει το άψυχο κορμάκι του παιδιού. Ωστόσο, επέμεινε πως δεν σκότωσε την μικρή.

Στις καταθέσεις του 27χρονου Σάββα, που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, αποτυπώνεται ξεκάθαρα η προσπάθεια του να καλύψει με κάθε τρόπο τα ίχνη του και να παραπλανήσει τις αρχές αλλά και ο μεθοδικός τρόπος με τον οποίο λειτούργησε μετά το έγκλημα ώστε να καθαρίσει τα αίματα από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι καθάρισε ακόμη και τα σιφώνια του διαμερίσματος!

Μάλιστα, έφτασε ακόμη και στο σημείο να πουλήσει τα παιχνίδια του παιδιού για 50 ευρώ!

Ο Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ μιλώντας , χθες, στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι βρήκε το παιδί νεκρό.