Στροφή 180 μοιρών έκανε η νεαρή κατηγορούμενη για τη δολοφονία 33χρονου έξω από το νεκροταφείο Αχαρνών στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η 24χρονη απολογούμενη, άλλαξε την προανακριτική της ομολογία ότι δολοφόνησε τον πρώην φίλο της γιατί την εξέδιδε και βίαζε τις αδελφές της και υπέδειξε ως δράστη του φονικού έναν άγνωστο άνδρα. Ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε πως το μοιραίο βράδυ ο 33χρονος είχε ραντεβού με έναν άνδρα με τον οποίο καυγάδισε.

«Δεν τον σκότωσα εγώ. Βρέθηκαν στο νεκροταφείο με έναν γνωστό του και άρχισαν να μαλώνουν. Ο 33χρονος μου ζήτησε να φύγω, όπως και έπραξα. Όταν τον αναζήτησα μετά στο τηλέφωνο δεν μου απαντούσε και ανησύχησα. Δεν ξέρω τα στοιχεία του άνδρα που τον σκότωσε» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια. ¨Όταν η κατηγορούμενη ρωτήθηκε από την δικαστική λειτουργό για ποιο λόγο ομολόγησε ένα έγκλημα που δεν είχε κάνει η 24χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε ότι ήθελε να προστατέψει τα μέλη της οικογένειας της γιατί φοβήθηκε ότι θα έμπαιναν στο στόχαστρο των αρχών ως ύποπτοι.

Οι ισχυρισμοί της νεαρής κατηγορούμενης δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες της «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή καθώς την έκριναν προφυλακιστέα.