Τρεις νεαροί, ηλικίας 21, 24 και 27 ετών, συνελήφθησαν προχθές το πρωί, στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Χαλανδρίου, για κλοπές εξαρτημάτων από μοτοσικλέτες σε περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, μετά από σχετική καταγγελία ατόμου ότι εντόπισε σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα εξαρτήματα (εξατμίσεις) της μοτοσικλέτας του, που είχαν αφαιρέσει άγνωστοι στις 28 Μαρτίου και τα οποία διέθεταν προς πώληση, συμφωνήθηκε συνάντηση με τους πωλητές και αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Χαλανδρίου τους συνέλαβαν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες το τελευταίο εξάμηνο εντόπιζαν, σε οδούς και πυλωτές πολυκατοικιών, μοτοσικλέτες και αφαιρούσαν διάφορα εξαρτήματά τους, τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση μέσω της ίδιας ιστοσελίδας.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν αφαιρέσει εξαρτήματα από ακόμα έξι μοτοσυκλέτες στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής και της Νέας Ιωνίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.