Η μητέρα της 17χρονης που κατήγγειλε βιασμό από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο και τον μάνατζέρ του περιέγραψε τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η μητέρα μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star για τον διπλό βιασμό της κόρης της, υποστηρίζοντας ότι αρχικά βιάστηκε με τον μάνατζερ και στη συνέχεια με τον ποδοσφαιριστή, δύο άνδρες που πρώτη φορά έβλεπε εκείνο το βράδυ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η κόρη της στο βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία.

Επίσης ανέφερε ότι η κόρη της και η 16χρονη φίλη της πήγαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, επειδή «η δήθεν φίλη της κόρης μου αντάλλασσε μήνυμα με τον ποδοσφαιριστή και ήθελε να βγουν», συμπληρώνοντας ότι η κόρης της έβλεπε για πρώτη φορά τόσο τον Σεμέδο όσο και τον μάνατζερ.

«Πρώτα βιάστηκε από τον μάνατζερ και μετά από τον ποδοσφαιριστή»

Περιγράφοντας όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη βραδιά είπε ότι «την ώρα που ο μάνατζερ βίαζε την κόρη μου, η δήθεν φίλη συνευρισκόταν με τη θέλησή της με τον ποδοσφαιριστή».

Όσο για το τι συνέβη μετά, είπε πως η κοπέλα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ήταν σε σοκ και ντρεπόταν. «Ήρθε μετά ο ποδοσφαιριστής και τη βίασε και του φώναζε όχι».

«Πολύ αργότερα και γνωρίζοντας ο ποδοσφαιριστής ότι έχει συμβεί αυτό στη μικρή από το μάνατζερ» τόνισε στην ερώτηση για το πότε πήγε στο δωμάτιο και τη βίασε ο ποδοσφαιριστής. «Δεν μπόρεσε να του αντισταθεί» σημείωσε η μητέρα.

Μαζί μας βρέθηκε σήμερα η μητέρα της 17χρονης μαθήτριας που κατήγγειλε τον βιασμό της από πασίγνωστο ποδοσφαιριστή αλλά και έναν ακόμη άνδρα, μάνατζερ καλλιτεχνών και μας εμπιστεύτηκε τις αλήθειες της κόρης της αλλά και της οικογένειάς της, που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Η κ. Μαρία μιλώντας για πρώτη φορά, αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο που φέρεται να συμμετέχει η κόρη της αλλα και για τα εκβιαστικά μηνύματα που υποστηρίζει ο ποδοσφαιριστής οτι έλαβε απο τον αδελφό της 17χρονης. Δείτε το δεύτερο μέρος της συγκλονιστικής εξομολόγησης. Ζήνα Κουτσελίνη

Posted by Αλήθειες με τη Ζήνα on Tuesday, October 5, 2021

«Δεν έφυγε για να μην την αφήσει μόνη της»

Η μητέρα υποστήριξε ότι η κόρης της θέλησε να στηρίξει τη 16χρονη φίλη της με την οποία είχαν πάει μαζί στο σπίτι του ποδοσφαιριστή για αυτό και δεν έφυγε.

«Η δήθεν φίλη ήξερε τον ποδοσφαιριστή. Η κόρη μου δεν γνώριζε κανέναν από τους δύο (σ.σ. τον Σεμέδο και τον μάνατζερ), ήταν η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν. Η κόρη μου εμένα τη στήριξε, τη στήριξε γενικότερα, όλο το βράδυ εκείνο, τη δήθεν φίλη της. Δεν έφυγε για να μην την αφήσει μόνη της» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 17χρονης.

«Δεν είναι στο βίντεο η κόρη μου»

Η μητέρα της ανήλικης αρνήθηκε ότι σε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία συμμετέχει η κόρη της με τη φίλη της.

«Δεν είναι επ΄ουδενί στο συγκεκριμένο βίντεο η κόρη μου και θα ‘πρεπε να ντρέπονται όλοι μα όλοι κι ειδικά κάποιες μανάδες που μιλάνε για την οικογένεια μου κι άνδρες που δεν είναι πραγματικά άνδρες. Εύχομαι να μην συμβεί στα παιδιά τους» είπε φανερά ενοχλημένη.

«Δεν έστειλε ο γιος μου μηνύματα, είναι επτά ετών»

Σχολιάζοντας την υπεράσπιση του παίκτη και το γεγονός πως υποστηρίζει ότι ο γιος της έστειλε μήνυμα στον ποδοσφαιριστή εκβιάζοντας τον και ζητώντας 15.000 ευρώ, είπε ότι «ο γιος μου είναι μόλις επτά ετών».