«Είναι παιδί μας, θα τη στηρίξουμε», τόνισε ο πατέρας της Αγγελικής που αναζητείται από την αστυνομία ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Mega.

Όπως σημείωσε, «εάν παρακολουθεί τηλεόραση να ξέρει ότι την αγαπάμε πάρα πολύ και δεν θα την αφήσουμε μόνη της». Πρόσθεσε ότι «τα λάθη είναι ανθρώπινα, όλοι μπορεί να κάνουμε λάθη στη ζωή μας».

Σημείωσε ότι δεν γνώριζε κάτι και ότι αμέσως μόλις είδε την φωτογραφία πήγε μόνος του στην αστυνομία και είπε πως πρόκειται για την κόρη του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αν ήξερε πού είναι η κόρη του θα είχε πάει να τη βρει. Ανέφερε επίσης ότι ανησυχεί «για τα πάντα, ακόμα και για τη ζωή της».

Ερωτώμενος σχετικά τόνισε ότι έχει περίπου δύο μήνες να επικοινωνήσει, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αργούν οι δυο πλευρές να επικοινωνήσουν, φέρνοντας σαν παράδειγμα το πρώτο έτος του πανεπιστημίου του παιδιού όταν και πάλι είχε αργήσει να επικοινωνήσει με τους δικούς της αλλά την είχε τελικά επισκεφθεί ο ίδιος στην Κομοτηνή.