Άγριο έγκλημα έγινε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης στα παράλια της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του larissanet.gr, λίγο πριν τις 10.30 π.μ. σε χώρο ουζερί – ταβέρνας δολοφονήθηκε μία 43χρονη.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών. Πηγές αναφέρουν στην ιστοσελίδα ότι την γυναίκα πυροβόλησε ο 54χρονος σύζυγός της.

Στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 8 σφαίρες.

Λάρισα: Οι πρώτες φωτογραφίες του larissanet.gr από την περιοχή

Σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας της 43χρονης: «Ήρθαν από την Αθήνα για να βοηθήσει στην ταβέρνα τώρα που είναι καλοκαίρι»

Σοκάρουν τα στοιχεία της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας.

«Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και από τις πιο παλιές της περιοχής, λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον μισό αιώνα» λέει στο Newsbeast ο δήμαρχος Αγίας Λάρισας Αντώνης Γκουντάρας και προσθέτει: «Όταν ήταν 25 με 30 χρονών η δολοφονημένη γυναίκα παντρεύτηκε και έφυγε να ζήσει με το σύζυγό της στην Αθήνα. Έκτοτε, κάθε καλοκαίρι ερχόταν να βοηθήσει την οικογένεια και την αδερφή της, η οποία δούλευε κατά βάση την ταβέρνα. Έτσι ήρθε το ζευγάρι και πάλι πριν από λίγες ημέρες στο χωριό. Ο άντρα της, δεν είναι από τα μέρη μας. Ήρθαν για να βοηθήσει η δολοφονημένη γυναίκα στην ταβέρνα τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει κόσμο. Αυτή η γυναίκα είχε μεγαλώσει μέσα σε αυτή την επιχείρηση, από παιδάκι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα για τα κίνητρα του δολοφόνου. Η κοινωνία δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν έχουμε λόγια, σκεφτόμαστε την οικογένειά της, τη μάνα της και τα αδέρφια της».

Καταθέσεις από μάρτυρες

Καταθέσεις από μάρτυρες της άγριας δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της παίρνουν αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια για να συλλέξουν όλες τις πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της 43χρονης. Σημειώνεται πως ο δράστης, μετά τη δολοφονία της γυναίκας, παραδόθηκε στην αστυνομία.