Μπορεί επισήμως η Αστυνομία να περιμένει την Τρίτη, προκειμένου να δημοσιοποιήσει το όνομα και τη φωτογραφία του Αλβανού μακελάρη, ωστόσο αστυνομικές πηγές λένε ότι στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ ο Αλβανός έχει καταχωρηθεί με δύο ονόματα:

– το πρώτο είναι το Armben Glodian και το δεύτερο είναι το Albert Bako.

Από την άλλη, να μην δημοσιοποιηθεί ακόμη η φωτογραφία του σεσημασμένου αλλοδαπού που γάζωσε με σφαίρες μπαρ στο Μικρολίμανο, ζήτησε ο εισαγγελέας, με το σκεπτικό ότι πρέπει να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Όπως ανέφερε το MEGA  στο δελτίο ειδήσεων των 20:00, την Κυριακή, τα χέρια της αστυνομίας, αλλά και της Δικαιοσύνης, είναι «δεμένα» όσον αφορά στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του καταζητούμενου κακοποιού.

Να σημειωθεί ότι για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του δράστη χρειάζεται να δοθεί εισαγγελική εντολή. Το newsbeast.gr έχει στη διάθεσή του τη φωτογραφία του δράστη αλλά, προς το παρόν, δεν μπορεί να τη δημοσιεύσει.

Και αυτό, γιατί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η φωτογραφία δεν μπoρεί να δοθεί στη δημοσιότητα, εάν δεν έχει πρώτα κοινοποιηθεί στο δράστη!

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα ήρθε και νέο βίντεο, το οποίο αποτυπώνει όλο το χρονικό της επίθεσης.

Καρέ-καρέ έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του δράστη, ο οποίος περπατά απόλυτα ήρεμος, κρατώντας στο χέρι το Καλάσνικοφ.