Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα μετά την δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσε τα ξημερώματα ο Αλβανός υπήκοος που, ευρισκόμενος σε δολοφονικό αμόκ, άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά, «βολή κατά βολή» και όχι κατά ριπάς, με το καλάσνικοφ στο νυκτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο.

Ο ένοπλος δράστης που παραμένει άφαντος, καταγράφηκε σε βίντεο την ώρα που έριχνε «τυφλούς» πυροβολισμούς, ενώ από την επίθεση που σημειώθηκε στις 4:15 τα ξημερώματα στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, στον Πειραιά, τραυματίστηκαν συνολικά 15 άτομα, εκ των οποίων τα 3 σοβαρά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι νέοι που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στο νυκτερινό κέντρο ήταν περισσότεροι από 100.

Η αστυνομία κάνει λόγο για σεσημασμένο Αλβανό που δεν διστάζει να πυροβολήσει χωρίς να λογαριάζει αν θα υπάρχουν θύματα, ενώ αναμένεται τις επόμενες ώρες να δοθεί η φωτογραφία του στη δημοσιότητα.

Οι Αστυνομικοί έχουν λάβει τις πρώτες καταθέσεις από υπαλλήλους και θαμώνες του καταστήματος και φέρεται να έχουν φθάσει στον εντοπισμό του δράστη από φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσω κινητού τηλεφώνου από πελάτες του καταστήματος την ώρα που διασκέδαζαν.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο ένοπλος να διαμένει σε κοντινή απόσταση από το νυχτερινό κατάστημα καθώς το διάστημα από την στιγμή που αποχώρησε μέχρι να επιστρέψει με το πυροβόλο όπλο ήταν πολύ μικρό.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του mega, με τον δράστη να φεύγει από το νυκτερινό κέντρο μετά το δολοφονικό αμόκ…