Ντυμένος γυναίκα ήταν ο δικηγόρος των Αθηνών που ψάρευε ανήλικους στην Έδεσσα και ασέλγησε σε τουλάχιστον ένα 13χρονο παιδί.

Ο Α. Σπυρίδης, πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Πέλλας αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι ο δικηγόρος ήταν ντυμένος γυναίκα. «Δεν έμοιαζε με άντρα. ήταν βαμμένος και έμοιαζε με κυρία» είπε ο κ. Σπυρίδης.

Σημείωσε ότι ο δικηγόρος δρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα και είπε «την πάτησε στην Πέλλα γιατί περίμενε ότι στην επαρχία δεν θα δρούσε γρήγορα η αστυνομία». Μάλιστα, κατά τη σύλληψή του ο δικηγόρος δάγκωσε τους αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», οι αστυνομικοί αναζητούσαν μία ξανθιά γυναίκα, που κυκλοφορούσε ημίγυμνη και «ψάρευε» ανήλικα αγόρια επιδεικνύοντας το πλούσιο στήθος της, στο χωριό Σκύδρα της Πέλλας.

Τελικά όμως η ξανθιά κυρία τους προέκυψε άνδρας. Ο 53χρονος δικηγόρος μάλιστα, είχε κάνει πλαστική στο πρόσωπο και ορμονοθεραπεία για αύξηση στήθους.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες από το περασμένο έτος για μια ξανθιά γυναίκα μέσης ηλικίας που κυκλοφορούσε στο χωριό με ένα κίτρινο πολυμορφικό αυτοκίνητο και παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια αλλά και νεαρούς άνδρες που έπαιζαν μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Έτσι έβαλαν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να την παγιδεύσουν, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα έναν νεαρό σωματώδη αστυνομικό που έγινε φίλος με τα παιδιά της περιοχής.