Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκοται ένας 26χρονος και ένας 50χρονος, ενώ αναζητείται ένας συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων, εξαρτησιογόνων ουσιών και ΚΟΚ.

Ο 26χρονος μπήκε στις 22 Οκτωβρίου στο φαρμακείο στην περιοχή των Μαλγάρων, μαζί με το συνεργό του, που αναζητείται, και με την απειλή όπλου άρπαξε 350 ευρώ, δύο κουτιά φάρμακα και διέφυγε με Ι.Χ.

Έπειτα από αναζητήσεις, το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή του Δενδροπόταμου και από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ανήκει στον 50χρονο συλληφθέντα, ο οποίος το παραχώρησε στον 26χρονο άντρα, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως μέσο διαφυγής.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δύο αντρών σε παράπηγμα στην περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου βρέθηκαν κρυμμένα ένα αεροβόλο περίστροφο, που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία, πιστή αντιγραφή περιστρόφου συγκεκριμένου τύπου και 6 φυσίγγια. Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και 120 ευρώ, προερχόμενα από τη ληστεία