Διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα προέκυψε μετά την απολογία του 27χρονου που πριν από λίγες ημέρες σκόρπισε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη.

Ο νεαρός, ο οποίος κατηγορείται για κακούργημα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο, όπου τον επισκέφθηκε ο 4ος τακτικός ανακριτής.

Μετά την απολογία του προέκυψε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα, με τη μια πλευρά να ζητεί την προφυλάκισή του και την άλλη να προτείνει να παραμείνει ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα και της αφαίρεσης διαβατηρίου.

Η διαφωνία θα λυθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Από τον νεαρό αφαιρέθηκε το διαβατήριο αφού του επιβλήθηκε και ο περιοριστικούς όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Αλβανός πριν ξεκινήσει την απολογία του ζητούσε διαρκώς συγνώμη. Όπως ισχυρίστηκε μιλώντας για το μοιραίο πρωινό, την ώρα που οδηγούσε έπαθε κρίση επιληψίας, το πόδι του κόλλησε στο γκάζι και δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να σταματήσει ή να κόψει ταχύτητα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε, πολλές φορές, πως το μεγάλο του λάθος ήταν πως ενώ γνώριζε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει έβγαλε δίπλωμα και οδηγούσε κανονικά.