Κοκαΐνη διακινούσε 20χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Λάρισα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση κοκαΐνης από τον συλληφθέντα, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση το σπίτι του, έξω από το οποίο και τον ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή του, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 19 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 16,4 γραμμαρίων, ποσότητα αποξεραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους 1,8 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.970 ευρώ, ένα ξύλινο ρόπαλο, μήκους 70 εκατοστών, ένας σουγιάς με μήκος λάμας 9 εκατοστά, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις με αναγραφόμενα ονόματα και χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο μεταξύ, σε άλλη σύλληψη για ναρκωτικά και συγκεκριμένα για μικροποσότητα κάνναβης που έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, μεταξύ των τριών νεαρών που συνελήφθησαν, ηλικίας 27, 22 και 24 ετών, συμπεριλαμβάνεται και εδικός φρουρός (ο 24χρονος), ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα για άλλη συναφή υπόθεση.