Με την σφραγίδα του Αρείου Πάγου η 35χρονη Χαρά δεν είναι παιδί του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου και δεν μπορεί να φέρει το επώνυμό του, παρά το γεγονός ότι αρχικά την είχε αναγνωρίσει ως καρπό της εκτός γάμου σχέσης του με την Τζούλια Παπαδημητρίου.

Η Χαρά γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1986 έπειτα από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα, το χρονικό διάστημα που είχε σχέσεις η Τζούλια με τον Τόλη, σύμφωνα με σειρά δικαστικών αποφάσεων οι οποίες επικυρώθηκαν από τον Αρειο Πάγο αναφέρει το protothema.gr.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει κάνει τέσσερις γάμους και είχε δύο μεγάλους έρωτες. Πρώτη του γυναίκα ήταν η ηθοποιός Στέλλα Στρατηγού (1960-1965), ακολούθησε η τραγουδίστρια Μαρινέλλα (1973-1981) και τη σκυτάλη πήρε η παρουσιάστρια Τζούλια Παπαδημητρίου (1986-1996). Σήμερα είναι παντρεμένος με την πρώην ηθοποιό, πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ και νυν πρόεδρο του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου. Με την τελευταία παντρεύτηκαν το 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο, πρώην υπουργό και βουλευτή Τέρενς Κουίκ. Με την Γκερέκου έχουν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001 και τον ακολουθεί σε κάθε επαγγελματικό του βήμα.

Η αναγνώριση της Χαράς

Ο «άρχοντας της πίστας» γνωρίστηκε με την Τζούλια Παπαδημητρίου και, όπως αναφέρουν οι αρεοπαγίτες, «συνήψε ερωτική σχέση το έτος 1984 μετά της οποίας άρχισε να συμβιώνει το επόμενο έτος». Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, και συγκεκριμένα στις 8/2/1986, η Τζούλια γέννησε τη Χαρά, η οποία φερόταν αρχικά ως «καρπός της εκτός γάμου σχέσης τους». Μάλιστα, τρεις ημέρες μετά τον τοκετό, στις 11/2/1986, ο Τόλης έσπευσε σε συμβολαιογράφο των Αθηνών και με την 12773/11-2-1986 πράξη αναγνώρισε εκουσίως τη Χαρά ως δικό του παιδί.

Στη συνέχεια το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου του 1990, ο Τόλης παντρεύτηκε με την Τζούλια, αλλά τον Σεπτέμβριο του 1996 με την 1940/1996 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών λύθηκε συναινετικά ο γάμος τους και η επιμέλεια της Χαράς ανατέθηκε στη μητέρα της.

Οπως αναφέρει ο Άρειος Πάγος ο Τόλης πληροφορήθηκε από τη μικρότερη αδελφή του, την ηθοποιό Γκάρυ (Γαρυφαλλιά) Βοσκοπούλου (ήταν παντρεμένη με τον αποβιώσαντα ηθοποιό Δημήτρη Ιωακειμίδη), ότι «δεν είναι βιολογικός πατέρας της Χαράς και ότι αυτή δεν γεννήθηκε από τη σχέση του με την Τζούλια Παπαδημητρίου, αλλά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».