Η καλύτερη φίλη της άτυχης Φαίης Μπάχλα κατέθεσε για τη σχέση της άτυχης κοπέλας με τον κατηγορούμενο Βασίλη Στεφανάκη αλλά και την αδελφή της Μαριαλένα. «Μου έλεγε τα πάντα», είπε η νεαρή κοπέλα στους δικαστές υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε χτυπήσει τη Φαίη.

Η μάρτυρας ανέφερε πως η Φαίη ενώ διατηρούσε σχέση δυο μήνες με το Στεφανάκη, κατάλαβε ότι κάτι είχε συμβεί με εκείνον και την αδελφή της.

«Καταλάβαινε ότι κάτι συνέβαινε ρωτούσε την αδελφή της αλλά δεν έπαιρνε απάντηση. Παρακολούθησε το Στεφανάκη και διαπίστωσε τι γινόταν. Τότε το παραδέχθηκαν και οι δυο. Ο Στεφανάκης είπε στη Φαίη ότι συνευρέθηκε μόνο μια φορά ερωτικά με την αδελφή της και ότι αυτό ήταν όλο» είπε η μάρτυρας και πρόσθεσε: «Η Φαίη μου είπε ότι η Μαριαλένα είχε κοιμηθεί μια φορά μαζί τους. Δηλαδή ανάμεσα σε εκείνη και το Στεφανάκη.»

Η μάρτυρας υποστήριξε, ακόμη, πως η Μαριαλένα δεν ερχόταν στο νοσοκομείο να δει την αδελφή της. Η ίδια επισήμανε πως είχε ακούσει το Στεφανάκη να λέει στη Μαριαλένα «κόψε τις μαλ… γιατί αλλιώς θα ανοίξω το στόμα μου και θα πω όλη την αλήθεια».

Η κοπέλα ανέφερε, επίσης, πως είχε δει στο παρελθόν την άτυχη Φαιη χτυπημένη αλλά εκείνη ποτέ δεν παραδεχόταν ότι την είχε χτυπήσει ο Στεφανακης. «Μια φορά μου είπε ότι έπεσε από τη σκάλα» είπε η νεαρή μάρτυρας και πρόσθεσε: «όταν ο Στεφανάκης ξεκαθάρισε τη θέση του και είπε ότι ήθελε να είναι με τη Φαίη τότε η Μαριαλένα ερχόταν στην καφετέρια με τις φίλες της και «έκραζε» την αδελφή της. Ακούστηκε μάλιστα ότι ήθελε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν την Φαίη επειδή ήταν με το Στεφανάκη».

Η δίκη θα συνεχιστεί 27 Μαΐου.