Ένας νεκρός και τρεις σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης, στη θέση «Καλάμι».

Το δυστύχημα συνέβη όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα αγροτικό όχημα και ένα ΙΧ, ενώ στο τροχαίο εμπλέκεται και ένα φορτηγό αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έχασε τη ζωή του άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών και τραυματίστηκαν σοβαρά τρία άτομα νεαρής ηλικίας, δύο γυναίκες και ένας άνδρας.

Μάλιστα, η μια γυναίκα που επέβαινε στο αγροτικό, αμέσως μετά την σύγκρουση με το ΙΧ βρέθηκε στο οδόστρωμα από το σπασμένο παρμπρίζ και παρασύρθηκε από το φορτηγό αυτοκίνητο που την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν πίσω από το ΙΧ, καθώς ο οδηγός του φορτηγού δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική καθώς στα δύο οχήματα υπήρχαν εγκλωβισμένοι.

Την ώρα του τροχαίου έβρεχε και υπήρχε μεγάλη ολισθηρότητα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η τροχαία Βόρειου Οδικού Άξονα.

(φωτογραφίες από neatv.gr)