Ακόμη ένα περιστατικό απόπειρας βιασμού στην ευρύτερη περιοχή του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιά γίνεται γνωστό.

Δεν πέρασε αρκετός καιρός, από την είδηση της σύλληψης του δράκου του Προφήτη Ηλία, ο οποίος κακοποίησε και αποπειράθηκε να βιάσει αρκετές γυναίκες και σύμφωνα με το piraeuspress.gr, ένα νέο κρούσμα απόπειρας βιασμού, αναστατώνει και πάλι τον Πειραιά, πάλι στις ίδιες γειτονιές! Αμέσως η άτυχη νεαρή κοπέλα έκανε καταγγελία στην ΕΛΑΣ.
Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς υπάρχει και άλλη καταγγελία που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Όσον αφορά το νέο περιστατικό, η άτυχη νεαρή γυναίκα (κάτω των 25 ετών) επέστρεφε στο σπίτι της Κυριακή βράδυ-ξημερώματα Δευτέρας.

Ένας νεαρός άνδρας, ύψους 1.65-1.70 επιτέθηκε στην κοπέλα έξω από την οικία της και άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο. Η κοπέλα αντιστάθηκε όσο μπορούσε, βάζοντας ταυτόχρονα τις φωνές, κάτι που ίσως τη γλίτωσε από τα χειρότερα. Ο επίδοξος βιαστής, τρομοκρατημένος μιας και δεν κατάφερε να ακινητοποιήσει τη νεαρή κοπέλα, τράπηκε σε φυγή, χωρίς να αρπάξει την τσάντα ή χρήματα του θύματος, κάτι που φανερώνει και ποιες ήταν οι προθέσεις του.

Όμως, στον πανικό του, δεν κατάλαβε ότι του έπεσε το κινητό, το οποίο και παραδόθηκε από το θύμα στην αστυνομία.
Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μιας και από τον ξυλοδαρμό προκλήθηκε κάταγμα στη μύτη, ενώ χρειάστηκαν ράμματα στο μέτωπο. Ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου. Η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ότι είναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

(Φωτογραφία αρχείου)