Στο φως της δημοσιότητας έρχονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο μιας 26χρονης από τα Φάρσαλα.

Η νεαρή κοπέλα είχε βρεθεί δολοφονημένη στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, σε ισόγεια μονοκατοικία, όπου διέμενε με τον αρραβωνιαστικό της.

Όπως διαπίστωσαν οι Αρχές, πίσω από τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας βρίσκονταν ο 71χρονος που είχε αναλάβει τη φροντίδα της, ο οποίος την βίαζε για 12 συναπτά έτη και θέλησε να την εκδικηθεί επειδή αρραβωνιάστηκε, καίγοντας την ζωντανή!

Ο βιολογικός πατέρας της 26χρονης είχε εξαφανιστεί πριν από πάνω μια δεκαετία, και ο 71χρονος είχε αναλάβει ατύπως την κηδεμονία της για να βοηθήσει την οικογένεια όπως ισχυριζόταν, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Δίπλα του, η γυναίκα γνώρισε τη φρίκη!

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που συνεργάστηκε με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο 71χρονος βίαζε επί 12 συναπτά έτη την 26χρονη που υποτίθεται ότι προστάτευε.

Η κοπέλα για να αποδράσει, αρραβωνιάστηκε με έναν 44χρονο. Ωστόσο η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή του κηδεμόνα που την εκδικήθηκε σκοτώνοντας την με φρικτό τρόπο. Την περιέλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά!

Στον 71χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μετά την απολογία, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.