Μαρτυρία-κλειδί σε άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από κρατούμενο για πολύ σοβαρή ποινική υπόθεση «φωτογραφίζει» τον εκτελεστή των δύο νεαρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

Το ίδιο άτομο, όπως αναφέρει η Espresso, φέρεται να συμμετείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Παρασκευής και του τηλεοπτικού σταθμού Alter, γεγονός που συνδέει τις οργανώσεις-φάντασμα ΟΠΛΑ και Σέχτα Επαναστατών.

Όσα κατέθεσε ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιβεβαιώνονται και από τα βίντεο των επιθέσεων, καθώς ο δράστης που φαίνεται να πυροβολεί τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κανάλι στο Μπουρνάζι περπατά με τον τρόπο με τον οποίο κινούνταν και ο δολοφόνος των δύο νέων στο Νέο Ηράκλειο.

Οι αστυνομικοί πλέον έχουν περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων σε τρία συγκεκριμένα άτομα και πιστεύουν πως τελικά θα βρουν την άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στη σύλληψη των δολοφόνων.

Ο κρατούμενος φέρεται επίσης να έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία τόσο για την επίθεση αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής, στην οποία ισχυρίστηκε ότι συμμετείχε και ο ίδιος, όσο και για την επίθεση που είχε προηγηθεί στον τηλεοπτικό σταθμό στο Μπουρνάζι.