Γιος μεταναστών στη Γερμανία και πατέρας δύο παιδιών είναι ο 45χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο Κερατσίνι.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος οι γονείς του ήταν μετανάστες στη Γερμανία.

Τον τελευταίο καιρό φέρεται να εργαζόταν σαν οδηγός βυτιοφόρου σε εταιρία πετρελαιοειδών και συχνά έλειπε από το σπίτι του.

Όσοι τον γνωρίζουν λένε πως «έβαζε κάτω έναν ολόκληρο λόχο». Τον χαρακτηρίζουν «βιαστικό». Και συμφωνούν πως φρόντιζε να κρύβει καλά τα πιστεύω του. Ολιγόλογος και χαμηλών τόνων πάντα.

Το παραδέχτηκε κι ο ίδιος στην απολογία του πως επισκεπτόταν συχνά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Το διαμέρισμα που μένει με την οικογένειά του, τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά, μια κόρη μαθήτρια Λυκείου και έναν γιο που είναι φαντάρος, είναι πολύ κοντά στα γραφεία του κόμματος.

Είχαν μετακομίσει στο διαμέρισμα της Νίκαιας πριν δυο μήνες, είπαν γείτονες. Πριν, γράφει η εφημερίδα, έμεναν στα Πετράλωνα.

Στην πολυκατοικία όπου έμενε, οι συγκάτοικοι μίλησαν για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων. «Δεν είχα παρατηρήσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά τους. Ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του είχαν δώσει δικαίωμα για σχόλια. Βέβαια, τους γνωρίζω μόνο δυο μήνες. Σκότωσε ένα νέο παιδί. Αφαίρεσε μια ζωή και διέλυσε τις ζωές των δικών του», είπε ένας από τους γείτονες στην εφημερίδα.

Παλιότερα, ο δράστης είχε δουλέψει στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, σε ιχθυοπωλεία συγγενών του.