Συγγενής της άτυχης ηλικιωμένης, η οποία βρέθηκε τεμαχισμένη μέσα σε σακούλες δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου στη Ραφήνα, φέρεται να είναι ο δράστης τους στυγερού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η αστυνομία είχε στρέψει από την αρχή τις έρευνες στο συγγενικό περιβάλλον της γυναίκας και κατάφερε να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ φτάνοντας στα ίχνη του δολοφόνου.

Η υπόθεση είχε λάβει διαστάσεις θρίλερ, καθώς η αστυνομία είχε ζητήσει δύο φορές τη βοήθεια των πολιτών προκειμένου να αντλήσει πληροφορίες για τη γυναίκα, καθώς δεν την αναζήτησε κανείς ούτε είχε δηλωθεί εξαφάνιση.

Τα ανθρώπινα μέλη της γυναίκας εντόπισαν την Παρασκευή 23 Αυγούστου, ανήλικοι, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών σε κάδο ανακύκλωσης.

Η σορός της 70χρονης γυναίκας βρέθηκε σε έξι κομμάτια μέσα σε δύο σακ βουαγιάζ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους.

Το έγκλημα έγινε αντιληπτό εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που έκανε τα δύο ανήλικα παιδιά να βρουν το ένα μέλος μέσα στην σακούλα και στη συνέχεια να ειδοποιήσουν τους γονείς τους.

Η ΕΛ.ΑΣ., μπροστά στο αδιέξοδο, απευθύνθηκε στους πολίτες για τη συλλογή πληροφοριών.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων, ωστόσο, δεν απέδωσε, αρχικά, καρπούς.

Λίγες μέρες μετά η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα δυο φωτογραφικές απεικονίσεις του προσώπου της, ύστερα από ειδική επεξεργασία ανασύνθεσης, σε μία ακόμα προσπάθεια να λύσει το γρίφο.