Ένα ακόμα τετ α τετ είχαν χτες οι αστυνομικοί με τους επικίνδυνους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Όλα ξεκίνησαν στις 4 το απόγευμα, όταν οι κακοποιοί «έπεσαν» σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ στην ορεινή Ναυπακτία και κατάφεραν να ξεφύγουν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα συγκεκριμένα άτομα έκλεψαν τις πρώτες πρωινές ώρες ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο από σπίτι στην Φιλοθέη Φωκίδας.

Στη συνέχεια, άρχισαν να κατευθύνονται προς την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα προς την περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας.

Φθάνοντας στην γέφυρα Ρέρεσι είδαν μπροστά τους μπλόκο της Αστυνομίας και αμέσως έκαναν αναστροφή και έφυγαν πάλι προς την περιοχή της Φωκίδας.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια άρχισαν να τους καταδιώκουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει από χτες την περιοχή και δεν αφήνουν τους πολίτες να πλησιάσουν.

Εκτιμούν ότι οι επικίνδυνοι δραπέτες των φυλακών κρύβονται κοντά στην περιοχή και θεωρείται θέμα χρόνου η επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι δραπέτες κινούνται με ένα φορτηγό μάρκας Mitsubishi.

Την ίδια στιγμή, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχουν εντοπίσει για την ώρα κανένα από τα τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν τις τελευταίες μέρες οι δραπέτες, δηλαδή ούτε το συμβατικό της αστυνομίας μπλε Ford Focus που έκλεψαν στο Δίστομο όταν δολοφόνησαν τον 37χρονο αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο ούτε το κόκκινο Lada ούτε το Scoda Octavia που είχαν κλέψει από τη Φωκίδα και τη Φθιώτιδα.