Στις φυλακές επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια ο 40χρονος κούριερ από τα Πετράλωνα. Ο Στέλιος Γεωργιάδης που συνελήφθη στην περιοχή για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών και ασέλγεια σε βάρος τους, χθες, κατά την απολογία του στην 10η ειδική ανακρίτρια, φέρεται να ομολόγησε.

Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά μόνο τρεις από τις 21 περιπτώσεις, για τις οποίες κατηγορείται για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων κάτω των 12 ετών κατά συρροή, της ληστείας κατά συρροή και της αντιποίησης Αρχής.

Αυτές τις τρεις περιπτώσεις αφορούσε και η απολογία του, κατά τη διάρκεια της οποίας, φέρεται να ομολόγησε.
Η 10η ειδική ανακρίτρια αναμένεται να καλέσει ξανά τον 40χρονο για συμπληρωματική απολογία για τις υπόλοιπες 18 περιπτώσεις ασέλγειας, για τις οποίες αναμένει επιπλέον στοιχεία από τις αστυνομικές Αρχές.

Σήμερα πάντως, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 40χρονου.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.