Ένας 40χρονος άνδρας από τις Σέρρες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος από πυροβολισμό στο πόδι, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με 28χρονο ιδιοκτήτη καφέ μπαρ, στον Ξηρότοπο Σερρών. Αιτία του διαπληκτισμού ήταν οι χρηματικές διαφορές που είχαν οι δύο άνδρες.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής Σερρών, Δ. Τσιότας, η συμπλοκή ξεκίνησε επειδή ο 40χρονος επιχειρηματίας και ο 36χρονος συνεργάτης του προκάλεσαν ζημιές στο καφέ μπαρ του 28χρονου, απαιτώντας το υπόλοιπο χρημάτων, που είχαν συμφωνήσει.

Τότε, ο 28χρονος χρησιμοποίησε την καραμπίνα του για εκφοβισμό στους δυο άντρες με αποτέλεσμα (σύμφωνα με το συνήγορό του) η καραμπίνα να εκπυρσοκροτήσει την ώρα της πάλης με το 40χρονο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο 36χρονος Θεσσαλονικιός, έπειτα από τον πυροβολισμό, τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας το συνεργάτη του αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Ο φερόμενος ως δράστης μετέφερε τον τραυματία στις Σέρρες και τον εγκατέλειψε κοντά στο νοσοκομείο Σερρών, όπου και τον βρήκε διερχόμενος οδηγός. Ο 28χρονος συνελήφθη για παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών, ενώ παράλληλα συνελήφθησαν ο αδερφός του και ο πατέρας του για συνέργεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Σερρών, ενώ ο 40χρονος επιχειρηματίας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.