Το κλίμα από τις συνθήκες στην φυλακή προσπάθησε να μεταφέρει η σύζυγος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του πρώην δημάρχου στις φυλακές Διαβατών.

Η κ. Παπαγεωργοπούλου δήλωσε συντετριμμένη από τη δικαστική απόφαση, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε κανένα στοιχείο και καμία μαρτυρία. Διαβεβαίωσε δε, ότι ο κ. Παπαγεωργόπουλος «δεν έχει πάρει ούτε μία πεντάρα από το δήμο Θεσσαλονίκης».

Περιγράφοντας την συνομιλία της με το σύζυγό της στη φυλακή, ανέφερε ότι του είπε «να προσέχει τον εαυτό του, να κοιτάζει την υγεία του, και πως κάποια στιγμή θα το ξεπεράσουμε και αυτό». Αποκάλυψε, επίσης, ότι κρατείται σε ένα θάλαμο με 10 ακόμα άτομα.

Σε δραματικούς τόνους, η κ. Παπαγεωργοπούλου ανέφερε: «Μας έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι, δεν υπήρχε κανένα απολύτως στοιχείο. Ούτε στα πιο φρικτά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε».

Καταφέρθηκε, μάλιστα, εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος, όπως είπε, «χωρίς ντροπή» μίλησε εναντίον του συζύγου της.

«Αυτός που έκλεβε ήταν ένας χαμηλόβαθμος υπάλληλος, δεν είχε καμία επαφή με τον δήμαρχο», υποστήριξε η κ. Παπαγεωργοπούλου, ενώ σε ερώτηση σχετικά με ποιους εννοούσε ότι «θα πεθάνουν από τύψεις», απάντησε: «Εννοούσε την πολιτική αγωγή και την διοίκηση του Μπουτάρη που κατέθεσε εναντίον του, χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς καμία μαρτυρία».

Δείτε το βίντεο…