Ένα «μίνι καζίνο» εντόπισαν χαστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή με την αυτόφωρη διαδικασία, συνολικά εξήντα ένα  άτομα (31 ημεδαποί και 30 αλλοδαποί), ενώ αναζητείται και η νόμιμη εκπρόσωπος του καταστήματος, η οποία απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, δέκα υπάλληλοι (κρουπιέρηδες, τσιλιαδόροι, σερβιτόρες) και πενήντα άτομα που συμμετείχαν ως παίκτες στα παράνομα παίγνια.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 27 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, 7 ρουλέτες, 16 ειδικά διασκευασμένα τραπέζια για τη διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων και 10 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν επίσης τρία ηλεκτρονικά χειριστήρια, για την απενεργοποίηση των παιγνιομηχανημάτων και τον έλεγχο της εξωτερικής και εσωτερικής θύρας του καταστήματος.

Επιπλέον, στο κατάστημα λειτουργούσε σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων για τον έλεγχο των ατόμων και την αποφυγή των ελέγχων.