Το 8χρονο κορίτσι του οποίου οι γονείς κατηγορούνται για την κακοποίησή του, αφού βρέθηκε για τρεις ημέρες σε ιδρύματα της περιοχής του Αγρινίου, αποφασίστηκε να επιστέψει σπίτι του.

Οι γονείς συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα και κατηγορούνται για την κακοποίησή του κοριτσιού. Αφέθηκαν ελεύθεροι χθες, ενώ το κορίτσι, αφού αρχικά μεταφέρθηκε σε ίδρυμα της Μητρόπολης στο Μεσολόγγι και στη συνέχεια σε ίδρυμα στα Γιάννενα, το απόγευμα οδηγήθηκε με απόφαση ψυχολόγου στην κατοικία του.

Σύμφωνα με πληροφοριες του agrinionews.gr το παιδί δεν κρατήθηκε από τα ιδρύματα εξαιτίας της «επιθετικής συμπεριφοράς» του. Έτσι, κρίθηκε προτιμότερο να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου σύμφωνα με περιοίκους καταγράφτηκαν δραματικές σκηνές, αφού το παιδί αρνούνταν να κατέβει από το αυτοκίνητο που το συνοδεύει.

Από εκεί και πέρα οι αρμόδιες αρχές καλούνται να βρουν επειγόντως λύση, αφού η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει ήδη αναστάτωση και αντιδράσεις μιας και κρίνεται απαράδεκτο το κορίτσι να επιστρέψει πάλι σε ένα περιβάλλον που επιβαρύνει την κατάστασή του.