Σοκ προκαλεί το άκουσμα της αυτοκτονίας στο Μεταξουργείο. Η 90χρονη μητέρα και ο 60χρονος γιος της αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους και σήμερα το πρωί πήδηξαν στο κενό.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο μουσικός στο επάγγελμα που εδώ και δύο χρόνια είχε μείνει άνεργος και ζούσε με τη μητέρα του αρκετά χρόνια, έσπρωξε πρώτα εκείνη και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έκανε κι εκείνος βουτιά θανάτου.

Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την τραγική πράξη είναι άγνωστοι, οι πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια. Ο γιος είχε μείνει αρκετά χρόνια άνεργος και η μητέρα του ήταν κατάκοιτη και έπαιρνε μια μικρή σύνταξη. Η καταγωγή τους ήταν από τη Σύρο και συνήθως αυτή την εποχή έφευγαν για το νησί.

Για τους λόγους της διπλής αυτοκτονίας διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα που να εξηγεί τις αιτίες. Όπως αναφέρουν οι γείτονες στην συγκεκριμένη πολυκατοικία παλιότερα είχε γίνει και άλλη αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους