Τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση της 19χρονης από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της, σε έλεγχο στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, σχολίασε σήμερα ο δικηγόρος της κοπέλας, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Σάκης Κεχαγιόγλου, διευκρίνισε ότι, παρά τις προσπάθειές του να επικοινωνήσει μαζί της, αυτό δεν έγινε εφικτό, διότι απαγορεύεται η τηλεφωνική επικοινωνία του δικηγόρου με τον συλληφθέντα.

Έτσι, από τη στιγμή που μόνο με φυσική παρουσία μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί της, ο πρόξενος της Ελλάδας συναντάται με την 19χρονη

Η κοπέλα βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί πήγε στο Χονγκ Κονγκ και είχε στη συνέχεια προορισμό την Αθήνα.

Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, κάποιο ή κάποια άτομα από την Ελλάδα ήταν που την ενέπλεξαν στο σχέδιο διακίνησης της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.

«Αυτό το παιδί δεν μπορούσε από μόνο του να γίνει ξαφνικά όλο αυτό το δίκτυο και να καταλήξει με 2,5 κιλά κοκαΐνης στην τσάντα της», τόνισε ο συνήγορός της και συμπλήρωσε πως «η πρώτη ενέργειά μου θα είναι να ζητήσω την άρση του απορρήτου και να διαπιστώσω με ποιον είχε επικοινωνία».