Την απόλυτη φρίκη ζούσε ένας 14χρονος δύο και τρεις φορές την εβδομάδα επί δύο ολόκληρους μήνες. Το αγόρι που έχει ελαφριά νοητική υστέρηση φαίνεται πως πέρασε δύσκολες στιγμές στα χέρια τριών ανήλικων γειτόνων του σε πολυκατοικία της Αθήνας όπου διέμενε τόσο ο ίδιος, όσο και οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον βιασμό.

Οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται για την υπόθεση, ηλικίας 15 και 13 ετών, φέρονται να τον εξανάγκαζαν να τους ακολουθεί στην αποθήκη της πολυκατοικίας και εκεί τον ακινητοποιούσαν και τον βίαζαν.

Οι βιασμοί φαίνεται πως έγιναν από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2012 μέχρι και τον Νοέμβριο και η υπόθεση δεν έχει δικαστεί ακόμη, όπως γράφει η Espresso.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι τρεις ανήλικοι οδηγούσαν τον 14χρονο, που πάσχει από ελαφριά νοητική υστέρηση και ημιπληγία, στην αποθήκη και εκεί ο ένας τον βίαζε, ο άλλος τον κρατούσε και τον χτυπούσε για να μην αντιστέκεται ενώ ο τρίτος παρακολουθούσε.

Η μητέρα του παιδιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι το παιδί ξυπνούσε κάθε βράδυ με κλάματα μέχρι που μια μέρα «έσπασε» και της είπε όσα συνέβαιναν. Από τότε η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ ο ανακριτής άφησε ελεύθερους τους τρεις κατηγορούμενους γιατί είναι ανήλικοι, έως την εκδίκαση της υπόθεσης. Οι τρεις ανήλικοι φέρονται να αρνούνται τα πάντα.