Με τα σημάδια εμφανή στο σώμα της από το πυρακτωμένο σίδερο, η άτυχη 85χρονη γυναίκα που τα ξημερώματα έζησε στιγμές φρίκης στα χέρια των ληστών με το σίδερο στο σπίτι της στην Κυψέλη περιγράφει τα όσα έζησε. «Με πέταξαν πάνω στο κρεβάτι και ήταν το σίδερο αναμμένο δίπλα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τους βλέπω με το σίδερο στο χέρι. Του λέω “πού το πας;”. Το βάζει στην πρίζα και το άφησε πολύ ώρα να ζεσταθεί. Μόλις ένιωσα ότι κάηκα, έβαλα μια φωνή και εκεί το πάτησε τόσο δυνατά. Μου πίεζε το σαγόνι επάνω και μου έπιανε τη μύτη και εγώ χτυπιόμουν γιατί δεν ανάσαινα. Λέω “τώρα πέθανα, τελείωσα”», δήλωσε η ηλικιωμένη γυναίκα, όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.

Οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν τα ξημερώματα στο μικρό ισόγειο διαμέρισμα της 85χρονης στην Κυψέλη. «Άκουσα έναν κρότο στη μεσαία πόρτα μου στον διάδρομο και λέω “ποιος είναι;” και τον είδα μπροστά μου στης κρεβατοκάμαρας την πόρτα, έναν πανύψηλο, χωρίς γάντια, με κουκούλα, με μαντίλι και μόνο τα μάτια του έβλεπα και μου λέει “λεφτά”. Μου έδεσαν τον λαιμό πάλι με γραβάτες, δεν μπορούσα να ανασάνω και κάποια στιγμή μπόρεσα να πω “δεν έχεις γονείς, δεν έχεις μάνα, τίποτα;”. Και μου χώνει μια μπουνιά και μου έσπασε τη μύτη», περιέγραψε.

Η 85χρονη κατάφερε να λυθεί μόνη της και οι γείτονες έκπληκτοι την είδαν στις 07:00 η ώρα το πρωί να βγαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας χτυπημένη και καμένη και να καλεί σε βοήθεια.