Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι μία γυναίκα, λογίστρια των Αρσακείων Σχολείων της Πάτρας, η οποία αρχικά είχε καταγγείλει στις αρχές ότι ληστές της έκλεισαν το δρόμο με το αυτοκίνητο και της πήραν τα 80.000 ευρώ που μετέφερε, τελικά ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε η ίδια τη ληστεία, προκειμένου να δικαιολογήσει το… έλλειμμα.

Η 36χρονη λογίστρια αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 36χρονη συλληφθείσα είχε υπεξαιρέσει σταδιακά από το 2015 έως σήμερα, το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ. Για να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση, κατήγγειλε ψευδώς, χθες το πρωί, ότι την στιγμή που μετέφερε με αυτοκίνητό της το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ από την επιχείρηση σε τραπεζικό υποκατάστημα της Πάτρας έπεσε θύμα ληστείας από τρεις άγνωστους δράστες. Ισχυρίστηκε ότι οι άγνωστοι δράστες σταμάτησαν το αυτοκίνητό της με τη μέθοδο του εικονικού τροχαίου ατυχήματος, και της αφαίρεσαν τα χρήματα, με την άσκηση σωματικής βίας.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η 36χρονη δήλωσε ψευδώς ότι κατά την ληστεία είχε λιποθυμήσει και είχε τραυματιστεί, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.