Μια καλοστημένη επιχείρηση φαίνεται ότι ήταν η υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις  από την ΕΛ.ΑΣ. οι οχτώ συλληφθέντες παρακολουθούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον επιχειρηματία.

Μάλιστα προέρχονται από χωριά του Ρεθύμνου που βρίσκονται σε μια ακτίνα 10χλμ.

Όσον αφορά τις 31 επαφές, τα γράμματα και τα βίντεο που έστειλαν οι απαγωγείς στην οικογένεια Λεμπιδάκη, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πολλά έγιναν από την Αθήνα όπου ταξίδευαν οι απαγωγείς.

Στην επίσημη ενημέρωση από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τον επικεφαλής της επιχείρησης αστυνομικό Κρήτης Κωνσταντίνος Λαγουδάκης ανακοινώθηκε ότι όλοι οι απαγωγείς φορούσαν τα ίδια ρούχα όταν τον επισκέπτονταν και μιλούσαν ψιθυριστά ώστε να μην έχει ο επιχειρηματίας καμία δυνατότητα αναγνώρισής τους, ενώ τον είχαν πάντα δεμένο με αλυσίδα είτε από το χέρι είτε από το πόδι του.

Την ώρα που τον απήγαγαν, οι απαγωγείς έφεραν βαρύ οπλισμό, ενώ συνολικά, άλλαξαν πέντε κρησφύγετα, που σε όλα ο χώρος ήταν περιορισμένος και τα παράθυρα ήταν πάντα καλυμμένα.

Ορισμένοι από τους συλληφθέντες είχαν κατηγορηθεί για υποθέσεις βιασμού, μαστροπείας, εμπρησμό και άλλα ποινικά αδικήματα.

uixd98kc 1r3zsr6f 0ik6v0gi abuir01a