Ένας 31χρονος Παλαιστίνιος συνελήφθη κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία 36χρονου Μολδαβού που είχε γίνει στις 19 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σε πάρκο στα Κάτω Πατήσια το θύμα και δύο ομοεθνείς του διαπληκτίστηκαν με το δράστη, γιατί τους ενόχλησε ο σκύλος του τελευταίου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο δράστης προέτρεπε το σκύλο του να τους επιτεθεί, με αποτέλεσμα ένας από τους Μολδαβούς να φύγει από το χώρο, καταδιωκόμενος από τον Παλαιστίνιο.

Στη συνέχεια και ενώ οι άλλοι δύο αναζητούσαν τον ομοεθνή τους, ο δράστης τους επιτέθηκε και τους προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, με σιδερένιο σωλήνα που ξήλωσε από πεζοδρόμιο.

Ο 36χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου μετά από τριήμερη παραμονή υπέκυψε λόγω των τραυμάτων του στο κεφάλι. Στην οικία του 31χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί παλαιότερα για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών και είχε φυλακιστεί, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 53,83 γραμμάρια κάνναβης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.