Ο γιος ενός πολύ γνωστού Έλληνα ηθοποιού συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες στο Χαλάνδρι καθώς λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει μια ακόμα επίθεση σε βάρος γυναίκας. Ο άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί με τις πράξεις του την ΕΛ.ΑΣ.

Πολλές φορές τα τελευταία δέκα χρόνια πραγματοποιεί ανάλογες επιθέσεις, πάντα σε γυναίκες, τις οποίες χτυπάει και βρίζει πριν προλάβουν οι ίδιες να αντιδράσουν. Όταν κάποιος βάλει τις φωνές ή κινηθεί εναντίον του εκείνος απομακρύνεται τρέχοντας. Είναι ενδεικτικό πως μέσα στην τελευταία δεκαετία ο δράστης έχει επιτεθεί σε περισσότερες από 50 γυναίκες, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που διατάσσεται ο εγκλεισμός του σε ίδρυμα.

Το τελευταίο περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται, σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, διαδραματίστηκε το περασμένο Σάββατο. Το μεσημέρι, χτύπησε άγρια μια γυναίκα, μπροστά στα μάτια της μικρής κόρης της και στη συνέχεια φρόντισε να εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, αυτή τη φορά η επίθεση ήταν εξαιρετικά βίαιη με τον δράστη να δίνει αρκετές γροθιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας η οποία σωριάστηκε στο έδαφος.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως λίγα λεπτά μετά την τελευταία του επίθεση ο δράστης ξαναπέρασε από το σημείο, φωνάζοντας, βρίζοντας και απειλώντας θεούς και δαίμονες αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί και πάλι όταν κάποιοι κάτοικοι κινήθηκαν εναντίον του.

Τελικά ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Χαλανδρίου την περασμένη Τρίτη και χθες ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό του στο Δημόσιο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.