Για τηλεφωνικές απάτες με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος συνελήφθη σήμερα στο Κουκάκι ένας 28χρονος Βούλγαρος, με τη συνεργό του να αναζητείται ακόμη από τις Αρχές. Ο συλληφθείς επιχείρησε να εξαπατήσει μία γυναίκα, όταν της τηλεφώνησε και προσποιούμενος τον αστυνομικό της είπε ότι η αδελφή της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό παιδιού.

Παράλληλα, για να πείσει τη γυναίκα, η συνεργός του 28χρονου συνομίλησε με την παθούσα, προσποιούμενη την αδελφή της. Αμέσως μετά, ο Βούλγαρος της πρότεινε να βάλει σε σακούλα το ποσό 4.500 ευρώ και να το αφήσει σε κοντινό σημείο από την οικία της, προκειμένου να τακτοποιηθεί η υπόθεση και να αφεθεί η αδελφή της ελεύθερη. Το θύμα αντιλήφθηκε την απάτη και ενημέρωσε την Αστυνομία. Τότε έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί και συνέλαβαν τον δράστη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Βούλγαρος με τη σύνεργό του, με την ίδια μεθοδολογία, διέπρατταν συστηματικά απάτες σε βάρος πολιτών, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις παρόμοιες περιπτώσεις στο Νέο Κόσμο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.