Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 45χρονος γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου έξω από το σπίτι του προχθές το βράδυ, από ομάδα αγνώστων δραστών που του επιτέθηκαν από πίσω και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο κεφάλι, ενδεχομένως και με κάποιο αντικείμενο.

Οι δράστες που άφησαν ημιλιπόθυμο το θύμα τους και αιμόφυρτο στον δρόμο έξω από το σπίτι του, πριν φύγουν του άρπαξαν από το χέρι το ρολόι του μάρκας Ρόλεξ, το πορτοφόλι του και το κινητό του τηλεφώνου.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη γνωστού beach bar της Μυκόνου, που βρίσκεται στην παραλία της Παράγκας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας, όταν σταθμεύοντας το αυτοκίνητό του δέχτηκε επίθεση από 4 ή 5 άτομα, που πετάχτηκαν ξαφνικά και τον χτύπησαν με μανία, πιθανόν με σιδερογροθιά.

Ο επιχειρηματίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και μετά βρήκε τη δύναμη να συρθεί προς το σπίτι του, ειδοποιώντας τη σύζυγό του, η οποία και κάλεσε βοήθεια.

Διεκομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι.

Λίγες ώρες αργότερα ζευγάρι επιχειρηματιών, στην περιοχή Φανάρι έζησε δύσκολες ώρες. Σύμφωνα με την Espresso, άγνωστοι δράστες παραβίασαν το παράθυρο της βίλας όπου διαμένουν και αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν άρπαξαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα, αξίας 16.000 ευρώ, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.