Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες, μέρα μεσημέρι, στο Γέρακα στη συμβολή των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων. Μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε νεκρός ένας 59χρονος, πυροβολημένος στο κεφάλι και την ωμοπλάτη.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι του είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Το θύμα πάρκαρε, περίπου στις 12 το μεσημέρι και πέρασε απέναντι την λεωφόρο Μαραθώνος για να πάει για ψώνια. Όταν επέστρεψε έκατσε στη θέση του οδηγού και τότε τον πλησίασε ο δράστης και τον εκτέλεσε, πιθανόν, με περίστροφο.

229936

Η Αστυνομία έφτασε τρεις ώρες αργότερα, περίπου στις 15:30, όταν ένας περαστικός είδε το όχημα με το νεκρό. Οι αξιωματικοί βρήκαν το Ι.Χ. με αναμμένη μηχανή και air condition, δεν βρήκαν όμως πουθενά το όπλο και τους κάλυκες.

Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία και μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο ο 59χρονος ήταν πατέρας του 22χρονου που έχει συλληφθεί απο την Αστυνομία για την δολοφονία του 20χρονου σπουδαστή των ΤΕΙ Θεόδωρου Γαλαζούλα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί πέρσι τον Μάιο στην Πεντέλη. Έτσι τώρα η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο βεντέτας ή την επίλυση προσωπικών διαφορών.

4182774 4182769 229933