Πριν ακόμη καταλαγιάσει το θέμα του θανάτου του 11χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής, ένα νέο περιστατικό έρχεται να ταράξει την τοπική κοινωνία στο Ίλιον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου», αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το νέο περιστατικό καταγγέλθηκε χθες το απόγευμα με τις αστυνομικές δυνάμεις να κινητοποιούνται άμεσα καθώς εκείνη την ώρα βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο πολλά μικρά παιδιά τα οποία έπαιζαν.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στην οδό Θεοφυλάκτου κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου τους υπέδειξαν οι κάτοικοι της περιοχής. Εκεί διαπίστωσαν ότι στο μπαλκόνι πολυκατοικίας είχε «καρφωθεί» άγνωστης προέλευσης βολίδα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίσθηκε στην γύρω περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους , ωστόσο μέχρι το βράδυ δεν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν ενδελεχώς το σημείο όπου βρέθηκε καρφωμένη η σφαίρα, θέλοντας φυσικά να αποκλείσουν και την πιθανότητα να προέρχεται από παλαιότερο πυροβολισμό.