Ένας 23χρονος συνελήφθη στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, για ένοπλες ληστείες στα νότια προάστια. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ληστείες κατ’ εξακολούθηση, αντίσταση, παραβίαση περιοριστικών όρων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος, ξημερώματα και φορώντας κουκούλα, εισέβαλε σε ταχυφαγεία και σε ξενοδοχεία, ενώ στη συνέχεια, με την απειλή όπλου, αφαιρούσε από τους υπαλλήλους διάφορα χρηματικά ποσά όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, ένα αεροβόλο πιστόλι. Παράλληλα, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις ληστειών, οι τέσσερις σε ταχυφαγεία και οι δύο σε ξενοδοχεία.

Ο 23χρονος, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για όμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.