Απανθρακωμένα εντοπίστηκαν δύο άτομα τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στον Σκαραμαγκά, στο Κερατσίνι και στο Καβούρι, στην Βουλιαγμένη. Στην πρώτη περίπτωση, τα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια ενώ στη δεύτερη δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί η αιτία της πυρκαγιάς.

Ειδικότερα, στις 03:00, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά. H πυρκαγιά, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, προήλθε από εύφλεκτο υγρό και πρόκειται πιθανότατα περί εγκληματικής ενέργειας. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε η αστυνομία.

Επίσης, τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Καβουρίου εντοπίστηκε ένα ακόμη απανθρακωμένο άτομο.

Συγκεκριμένα στις 05.17 η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φλεγόμενο αυτοκίνητο στην παραλία του Καβουριού, στη Βουλιαγμένη. Επί τόπου μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα και κατά την κατάσβεση εντόπισαν νεκρό άτομο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν πρόκειται για τροχαίο.