Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά τη σύντομη απολογία του ο 61χρονος πρώην  αστυνομικός κατηγορούμενος για την αποτρόπαια δολοφονία της κόρης του Στέλλας.

Ο κατηγορούμενος παρέμεινε στο γραφείο της 15ης τακτικής ανακρίτριας λιγότερο από μισή ώρα καθώς , σύμφωνα με πληροφορίες, δεν απάντησε στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού και κατέθεσε υπόμνημα με τους ισχυρισμούς του περί ψυχολογικών προβλημάτων . Μάλιστα, σε αυτό εμφανίζεται εξοργισμένος με τη σύζυγο του η οποία , μέσω του συνηγόρου της , κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο 61χρονος έφυγε από τα δικαστήρια συνοδεία αστυνομικής δύναμης από την πίσω πόρτα ενώ κατά την είσοδο του στο ανακριτικό γραφείο, αποδοκιμάστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια για δικές τους υποθέσεις.

«Σατανά , ξεφτιλισμένε δολοφόνε …» του φώναξαν την ώρα που εκείνος με γρήγορο βήμα έμπαινε στο κτίριο 9.

Η προφυλάκιση του 61χρονου αποφασίστηκε με διαφορά λίγων ωρών από την κηδεία της 6χρονης Στέλλας η οποία γίνεται εκτός Αθηνών .

Η σύζυγος του κατηγορούμενου, βρίσκεται απέναντι του αντικρούοντας τους ισχυρισμούς του περί ψυχολογικών προβλημάτων και κατηγορώντας τον ότι λειτούργησε με σχέδιο ενώ πρόκειται να ζητήσει τον διορισμό τεχνικών συμβούλων.

Ο δικηγόρος της Σπύρος Δημητρίου δήλωσε ότι η μητέρα αισθάνεται πλέον οργή για τον παιδοκτόνο.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο τόνισε: «τόση μεθοδικότητα χωρίς να είναι σχεδιασμένο, τι να πω μπράβο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος ανέφερε πως ο κατηγορούμενος στο απολογητικό του υπόμνημα επικαλείται ένα περαστικό που όπως ισχυρίζεται επιβάρυνε τη ψυχολογική του κατάσταση.

Μαρία Ζαχαροπούλου